Wednesday, March 9, 2011

Hari Terbuka Pangkalan Udara Kuantan (sempena Memuliakan Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Pahang )




Assalamualaikum.....



Dah lama tak update blog nie... erm pada hari sabtu nie bertempat di PU Kuantan akan diadakan hari terbuka pangkalan..pelbagai aktiviti diadakan antaranya persembahan akrobatik dari "isteri" aku ( Su30 MKM )...hehehe... ciksu akan wat performance macam kat LIMA...so ape lagi...rebut peluang nie...bukan senang nak tengok isteri aku nie menari kat udara...hehehe...Dimaklumkan jugak hari terbuka nie lebih grand dari yang sebelumnya...maklumat lengkap mengenai hari terbuka boleh tengok kat bawah:



Tempat : Pangkalan Udara Kuantan
Masa    : 0900 - 1700 Hour
Tarikh   : 12 Mac 2011
Aktiviti: : Penyempurnaan Hari Terbuka TUDM oleh KDYMM Sultan Pahang
                   Pertunjukan Udara
                   Pertunjukan Pancaragam TUDM
                   Tapak Pameran
                   Pertunjukan Pesawat Statik
                   Pemilihan Perajurit Muda




Hari Terbuka nie jugak adalah sempena Memuliakan Ulang Tahun Hari Keputeraan KDYMM Sultan Pahang....so jangan lepaskan peluang nie...bukan senang nak masuk pangkalan kalo hari2 biasa... kalo ade peluang boleh kita jumpa kat sana nanti....hehehe...






Sekian...

4 comments:

Kelly Chantek said...

selalu wrong timing nak buat open day airbase neh... :(

sure banyak t-shirt suks, replica available kan?

anak merdeka said...

huhuhu....ini versi special punye..hehehe...biasa Base hanya dibuka time sambutan HUT TUDM tapi yang nie dibuat di luar waktu yang sebenar....ade banyak kejutan rasanya... kalo ada masa pergi la..

yup...memang banyak...just prepare duit je...hehehe

Kelly Chantek said...

budget bulan ni lari la fiq. baru cadang nak sambar t-shirt sukhoi dari hari tu lagi tak sambar2 sebab design tak gempak sangat. tapi terasa macam ada design yg baeeek je kat kuantan ni.

meow2 pulak perlukan duit untuk settle bill clinic diekor... :)

anak merdeka said...

special edition macam nie comfirm ada yang gempak punye....huhuhu... nak2 t-shirt sukhoi biasanya dijual kat sebelah ciksu...tak pernah lagi bukak booth macam SQN lain...hehehe...kedai kat bawah pesawat je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...