Saturday, November 20, 2010

25 pasal AF



setelah emosi berada boring di tahap gaban...tengok scedule takde pape nak buat, so terfikir nak senaraikan bende nie...hehee...dah lama tertangguh...tapi pasal sibuk tak sempat nak buat...huhuhu...


1.   kalo nak tau la aku nie pemalu orangnya...huhuhu
2.   tak merokok
3.   suka dok rumah kalo takde pape yang penting nak buat kat luar
4.   suka travel ke tempat bersejarah dgn my Twin... ( tempat perang     dunia )
5.   hobi kumpul model n setem...huhuhu.. ( my twin pon same...tp model jela )
6.   suami kepada Su 30 MKM...hohoho
7.   haa...suka masak ( banyak try resipi baru n satu lagi time masak tu jangan lupa utk letakkn rasa kasih sayang kat dalam masakan tu... )
8.   main paintball tu memang rutin bulanan ( my twin pon sama gak )
9.   suka menyakat mak..huhuhu ( tp mak tak kisah...love u mom.. )
10. susah nak marah... tp kalo dah marah tu memang susah nak cool down balik..huhuhu
11. minat barang2 lama...
12. baru pandai bawak motor lepas SPM ( tu pon sebab kene paksa dgn family..)
13. always happy...
14. asal Terengganu.. love Terengganu so much
15. tiap kali keluar rumah mesti pakai baju ade lambang sukhoi...huhuhu
16. suka baca komic detective conan
17. suka sebut perkataan "gaban"..haha
18. suka ambik gambar....tp tak suka bergambar...xpandai nak act depan camera..huhu..
19. takleh kene sejuk....sejuk je mesti sakit ( terima jela pemberian Allah SWT )
20. pain killer tu my best friend..huhu
21. pernah dibawak ke hospital dalam keadaan tak bernyawa...huhu...
22. makanan feveret nasi dagang n kopok lekor....kalo balik 2 bende nie mesti kene ade...hehehe..erm..belut, ikan keli pon feveret gak..
23. hari2 makan tomato...best
24. suka wat lawak....
25. kalo demam ke..ade prob ke...mesti my twin pon dapat perkara yang sama...huhuhu..


apela yang aku mengarut kat atas tu.....susah jugak nak senaraikan nie...huhuhu...lebih susah dari soalan nak jadi pilot...huhuhu...pape pon, layan jela...hehehe.....





2 comments:

.yueyue stroberi. said...

ya ya!...
clap.clap.clap.

anda sudaa bjaya...syabas!
heee nice info nwy! :)

wah painkiller pon mybesfren tu.. :o

^_^

anak merdeka said...

aiyo...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...