Tuesday, December 7, 2010

Wedding Azmil & Syaheida




Assalamualaikum...

2 hari lepas aku sempat hadir ke majlis kenduri member baik aku di UKM cawangan KL..pergi sana dari pukul 12 tengah hari n balik pukul 6.30 petang...hahaha...nie adalah kenduri pertama untuk tahun nie yang aku hadiri... dapat berkumpul dengan member2 satu kepala memang best...topik macam biasa la, melibatkan segala macam isu berkaitan dengan angkatan bersenjata di seluruh dunia....berbalik kepada majlis kawin nie, overall terbaik la...lauk semua sedap2..hehehe...pastu awek2 pon ramai jugak....hihihi...gurau je...

aku pon tak tau nak tulis ape lagi sebenarnya..ermm..kata2 terakhir la...semoga korang berdua berbahagia dan kekal sehingga akhir nyawa...kalo ade masalah tu bawak2 la berbincang...jangan ambik jalan yang mudah...kawin nie bukan satu perkara yang mudah..nak satukan 2 jiwa yang berbeza bukn senang...so kene ade sikap sabar....hehehe...jom layan gambar pulak...












kanak2 riang kat belakang tu



tengah bagi petua tu...hehehe






budak gemok dok makan..haha..first round nie...time nie dah kul 5 rasanya



















3 comments:

Kelly Chantek said...

salam fiq..

kau ni turun KL tak bitau awal2. Kalau tak, boleh gak bawakkan aku t-shirt, cap TUDM, car sticker Sukhoi n Hornet n MiG...

lenkali bitau aku ok? :)

kalau aku transfer duit kat kau ok tak? nanti kau tolong le poskan ok? :)

anak merdeka said...

wsalam...

haa..sukhoi ade design baju baru....tapi aku tak tengok lagi baju tu cantik ke tak....nnti aku roger ko..barang hornet dgn MiG tu aku tak boleh janji arr sebab base lain...hehehe

Kelly Chantek said...

ok fiq

nanti dah dapat design tshirt sukhoi yang baru tu tepek sining ok? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...