Tuesday, January 11, 2011

Baju Sukhoi

Assalamualaikum..


haaa...sini ade baju Sukhoi yang aku nak jual. Tu pon kalo korang berminat nak beli la. Kain die ok, tak panas. 1 lagi korang akan jadi hensem or cantik jika pakai baju nie... hahaha... percaya la.. satu color je yang ade iaitu hitam. Harga Rm 35 termasuk pos. Aku hanya tolong member jual je... Baju nie original dari Gong Kedak Airbase... Crew pon ramai yang pakai.. so cakap banyak pon tak guna...kat bawah tu aku ade letakkan beberapa gambar baju tu...kalo berkenan boleh la bagitau k..


Detail: 
- Harga = Rm 35 termasuk pos
- Color = hitaam sahaja












sape yang berkenan tu boleh la bagitau... 1 lagi, kat belakang ade tulis CREW...lupa nak ambik gambar


sekian..

4 comments:

Kelly Chantek said...

salam fiq..

he he.. ni la yang aku tunggu2 dari aritu... :)

delivery camne fiq?

size? free size ke?
aku nok 2 helai...

anak merdeka said...
This comment has been removed by the author.
Kelly Chantek said...

kalau gambar suks tu besar sket baru lagi ngancam kan!!!

anak merdeka said...

tu la... next time kalo diorang nak buat aku bg suggestion la... gambar sukhoi tu dijahit...nie pon tolong jual je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...