Friday, December 16, 2011

LIMA 11 Souveniers

Assalamualaikum.....

Entry khas untuk Mijoe hehehe..

Souveniers LIMA 2011





















Sekian....

9 comments:

Mijoe said...

aiyokkk Fiq!!!

gua nak gua nak!!! serius!!!

bape hengget? let me know!!!

best best!!! excited giler neh..

dah la buat posting special untuk gue...terharu!! :)

bitau harga, account number kau semua n email den ok! :)

anak merdeka said...

hehehe.... nanti aku tanya GroundCrew ade lagi tak coz aritu ramai sangat yang beli....

Mijoe said...

cepat tanye bro sebelum kehabisan...kempunan aku..he he

anak merdeka said...

baju ade.... nak design mane?

Mijoe said...

(refer to posting LIMA 11 Souvenirs)

Fiq,

aku nak design yg ada gambar Sukhoi yg besar sket..biar dari jauh org dah boleh nampak Suk tuh... :)

yg warna hitam dalam plastik tuh tshirt gak ke fiq?

quality tshirt ok tak? kau rekemen x?

(gambar 4; tshirt hitam tuh faveret aku, ada x?) semua tshirt free size ke? ke ada size gak? nanti bitau apa size available k?

(gambar 6 n 7)
tu dari tshirt gak ke? yg berkolar warna putih ke tuh? aku suka gak...

email aku harge dan account number kau nanti k!

anak merdeka said...

yup... yg dalam plastic tu crystal plaque...

pic no 4 tu memang hot item... nanti aku check... kalo ko nk aku rekemen pon aku akan rekemen yg tu la... kain ok... kain ok...

6 dgn 7 tu poster... no 8 sticker, fun patch pon ade tp aku bleh comfirmkan yg tu dah habis... tinggal sticker je...

jap aku letak gambar lg...

Mijoe said...

fiq!

confirm.

aku nak tshirt hitam yg cun tuh dgn sticker.

bape sen semua? :)

email aku account number kau dan phone number ok! :)

anak merdeka said...

chantekk... hehehe

nak saiz ape n brape helai? mesej kat no aku nie...senang sikit.. 0176821424..

Mijoe said...

tshirt tu hmm, size L kot. aku punye ukuran bahu ke bahu dalam 16 1/2 inci or +/- 41 cms kot. besar sket pun tak pe.

sticker tu nak gak... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...