Saturday, September 4, 2010

Temuduga Tertutup

TEMUDUGA TERTUTUP

SEMUA AKAN DIKEHENDAKI HADIR TANPA SEBARANG PENGECUALIAN

Temuduga Sebagai : Calon JenazahKEKOSONGAN JAWATAN:
A. Ahli Syurga Dari Awal.
B. Ahli Neraka Dari Awal.
C. Ahli Neraka Sementara Kemudian Akan Dilantik Jadi Ahli Syurga.TARAF JAWATAN (Untuk Semua Jawatan A, B dan C)TETAPEMPAT GANJARAN LUMAYAN (Khas Untuk Jawatan A Sahaja):
1. Nikmat Kubur.
2. Perlindungan Di Padang Mahsyar.
3. Keselamatan Meniti Titian Sirat.
4. Syurga Yang Kekal Abadi.TARIKH TEMUDUGA: Bila-bila masasecara ADHOC bermula dari saat membaca IKLAN ini.LOKASI TEMUDUGA: Di Dalam Kubur (Alam Barzakh).KELAYAKAN: Anda tidak perlu bawa siji-sijil, termasuklah sijil2 saham di Bursa Saham dan saham internet. Anda tidak perlu bawa pingat , Mercedes Bongkok atau Kad Kredit. Anda tidak perlu bawa wang atau harta serta emas yang anda kumpul. Anda tidak perlu berparas rupa yg cantik, hensem atau berbadan tegap atau seksi. Sila bawa dokumen asal sahaja iaitu : Iman dan Amalserta Sedekah Jariah sebagai sokongan.PANEL/PENEMUDUGA: Mungkar dan Nakir.ENAM SOALAN BOCOR:
1. Siapa Tuhan anda?
2. Apa Agama anda?
3. Siapa Nabi anda?
4. Apa Kitab anda?
5. Di mana Kiblat anda?
6. Siapa Saudara anda?CARA MEMOHON:Anda cuma perlu menunggu penjemput yang berkaliber untuk menjemput anda. Ia akan menjemput anda pada bila-bila masa saja (mungkin sekejap lagi). Ia akanberlembut kepada orang-orang tertentu dan akan bengis kepada orang-orang tertentu. Ia diberi nama Izrail.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...